Om oss

Om du är ute efter ett boende för din resa är Hotels.com något för dig. Vi älskar att resa, och det vet vi att du också gör. Därför gör vi det busenkelt att boka med oss. Hotels.com har allt, med hundratusentals boenden i hela världen och 90 lokala webbsidor på 41 olika språk.

Välj Språk
Hotels.com Hotel Price Index™ 2017
  • Vart kan jag resa för max 1 250 kronor per natt?

Filter by

Ladda hem hela listan med städer

Den stjärngradering svenska resenärer fick för i genomsnitt 1 250 SEK eller mindre per natt på 30 av de populäraste destinationerna under 2017
Hämta
Kuala Lumpur

5 stjärnor

Det fanns 11 populära resmål i Europa och Asien där resenärer kunde få en 5-stjärnig vistelse för max 1 250 kronor per natt. Den enda svenska staden på listan var Malmö, och längre ut i Europa fanns Warszawa och Torremolinos, medan Asien erbjöd möjligheter i Pattaya och Kuala Lumpur.

Berlin

4 stjärnor

De svenska resenärer som letade 4-stjärniga hotell för samma budget hade 34 destinationer att välja bland; Helsingborg, Jönköping och Uppsala i Sverige, Berlin, Budapest, Krakow och Prag i Europa, samt Beijing, Bali, Singapore och Koh Samui i Asien. Även Las Vegas och Marrakech återfanns i denna grupp.

Dubai

3 stjärnor

Flest destinationen hamnade i gruppen 3 stjärnor med 39 destinationer som erbjöd sådant boende för max 1 250 kronor. Stockholm och Göteborg hamnade här, liksom nordiska städer som Helsingfors och Oslo. London, Paris och Rom var andra alternativ för svenska resenärer, och de som ville resa långt kunde ha valt Sydney, Kapstaden, Dubai, Hongkong, Orlando eller Playa del Carmen.

Köpenhamn

2 stjärnor

I den 2-stjärniga gruppen hamnade många amerikanska resmål, som Los Angeles, Miami och San Francisco tillsammans med Barcelona, Köpenhamn, Dublin och Reykjavik.

1 stjärna

Den som letade efter 1-stjärnigt boende för i snitt max 1 250 kronor kunde hitta det i Amsterdam, Hollywood, New York eller Venedig.

Stjärngradering svenska resenärer fick för snittpriser under 1 250 kronor natten i utvalda städer 2017
Din browser är för gammal – uppdatera din browser för att visa sidan ordentligt