Om oss

Om du är ute efter ett boende för din resa är Hotels.com något för dig. Vi älskar att resa, och det vet vi att du också gör. Därför gör vi det busenkelt att boka med oss. Hotels.com har allt, med hundratusentals boenden i hela världen och 90 lokala webbsidor på 41 olika språk.

Välj Språk
Hotels.com Hotel Price Index™ 2017
Hur mycket ska jag spara?

Vi beger oss på en resa jorden runt…

Om du vill ta dig en djupdykning ner i vår data (och vem skulle inte vilja göra det), så har du hamnat på rätt plats.

Jämför, analysera, detaljstudera och sök på snittpriser på boende efter stad, land och stjärngradering för att se hur olika destinationer ser ut i förhållande till varandra. Granska olika städer för att se exakt hur du kan få din resebudget att räcka längre, vad som är trendigt och vad som inte är det, och om du har råd med lyxboendet eller inte. Denna interaktiva illustration visar vad svenska resenärer betalade i snitt per natt i kronor år 2017 jämfört med 2016.

Städerna listas från det högsta till det lägsta snittpriset svenskarna betalade per natt (inklusive skatter och avgifter) 2017. Använd pilarna för att se data från respektive stad eller kryssa för rutorna för att jämföra upp till fyra heta destinationer. Vårt verktyg gör det lättare än någonsin att planera semestern baserat på din budget eller avgöra hur mycket du behöver spara till den där episka resan.

Din browser är för gammal – uppdatera din browser för att visa sidan ordentligt