Om oss

Om du är ute efter ett boende för din resa är Hotels.com något för dig. Vi älskar att resa, och det vet vi att du också gör. Därför gör vi det busenkelt att boka med oss. Hotels.com har allt, med hundratusentals boenden i hela världen och 90 lokala webbsidor på 41 olika språk.

Välj Språk
Hotels.com Hotel Price Index™ 2017
  • Hej!

Hotel Price Index(HPI) från Hotels.com® är en unik, global rapport om snittpriser på boende på större resmål världen över. Vi är bra på det vi gör, och vi har gjort det i över ett decennium.

Vi började 2004 och ställde vårt introduktionsindex på 100. Sedan dess har vi följt bokningar på Hotels.coms alla 90 sidor vad gäller allt från 1- till 5-stjärniga kedjehotell och fristående boenden till självhushållslägenheter och Bed and Breakfasts. Vi samlar alltså in MÄNGDER av data, analyserar allt och förvandlar siffrorna till HPI-rapporten, så att du kan se hur priserna har förändrats på dina favoritdestinationer, var du kan hitta mest prisvärt boende, vad som händer i ditt hemland och vilka trender du borde hoppa på.

Vi har gjort en hel mängd av beräkningar för att ge dig dessa insikter. Vill du veta mer om hur vi gör det ska du kolla in avsnittet “Vad är HPI?” Gör dig redo att utforska och upptäcka!

“Med detta sagt finns vissa fundamentala saker som aldrig kommer att förändras vad gäller resor: Människor vill besöka nya platser! Och det är fler och fler som gör det för varje år som går!”
– Johan Svanström, VD, Hotels.com
Din browser är för gammal – uppdatera din browser för att visa sidan ordentligt