Om

Hotels.com L.P. driver Hotels.com™, en ledande webbsida för hotellbokningar med hundratusentals hotell, från internationella kedjor och all-inclusive-resorter till lokala favoriter och bed & breakfast, tillsammans med all information som behövs för att boka en härlig vistelse.

Välj Språk
Hotels.com Hotel Price Index™ 2016
  • About

Hotels.com L.P. driver Hotels.com™, en ledande webbsida för hotellbokningar med hundratusentals hotell, från internationella kedjor och all-inclusive-resorter till lokala favoriter och bed & breakfast, tillsammans med all information som behövs för att boka en härlig vistelse. 

Företaget började som en telefonservice 1991 och den första webbsidan lanserades i USA 2002. Samma år lanserades den brittiska sidan och den svenska sidan tillkom 2003. Idag har Hotels.com fler än 85 webbplatser i Europa, Nordamerika, Latinamerika, Asien, Stillahavsområdet, Mellanöstern och Sydafrika. Majoriteten av dem är översatta till lokala språk. På sidan finns fler än 25 miljoner verifierade gästrecensioner från kunder som faktiskt har bott på hotellen, så att resenärer kan fatta rätt beslut när de bokar.

Det marknadsledande lojalitetsprogrammet Hotels.com™ Rewards är tillgängligt på alla marknader och ger hotellgäster möjlighet att tjäna en bonusnatt* för var tionde natt de bokar och bor, i enlighet med Hotels.com Rewards regler och villkor. Kunder kan tjäna bonusnätter på fler än 250 000 hotell och lösa in dem på fler än 150 000, utan otillgängliga datum eller andra restriktioner. Hotels.coms senaste innovation är våra hemliga priser som erbjuder tusentals speciellt framförhandlade priser och exklusiva erbjudanden som endast är tillgängliga för e-prenumeranter, appanvändare och registrerade medlemmar. Läs våra regler och villkor.

Tack vare prisgarantin kan kunder som hittar lägre pris på ett förbetalt hotell begära återbetalning av mellanskillnaden från Hotels.com, i enlighet med våra regler och villkor.

Resenärer kan boka online eller genom att kontakta Hotels.coms flerspråkiga kundtjänster. Ett utbud av specialappar för smarttelefoner och surfplattor kan hämtas på https://sv.hotels.com/page/app, där kunder kan boka 20 000 sista minuten-erbjudanden, var de än är.

Hotels.com, L.P. tillhör Expediagruppen, ett av världens största reseföretag, vars omfattande portfölj innehåller några av världens mest kända varumärken. Följ Hotels.com på Facebook, Twitter, YouTube, Google+ och Instagram.

© 2017 Hotels.com, L.P. Hotels.com, Så klart!, Hotel Price Index, HPI, Hotels.com Rewards och Hotels.coms logotyp är antingen registrerade varumärken eller varumärken tillhörande Hotels.com, LP i USA och/eller andra länder. Alla andra varumärken tillhör sina respektive ägare.

*Skatter och avgifter ingår inte i bonusnatten.

Din browser är för gammal – uppdatera din browser för att visa sidan ordentligt