Om oss

Hotels.com er det naturlige valget når du skal finne overnatting. Vi elsker å reise, og det vet vi at du gjør også. Derfor gjør vi det kjempelett å bestille hos oss. Hotels.com™ tilbyr hundretusenvis av overnattingssteder verden rundt og 90 lokale nettsteder på 41 språk.

Velg Språk
Hotels.com Hotel Price Index™ 2017
  • Hvor kan jeg reise for maks 1000 kroner per natt?

Filter by

Download the full list of cities analysed.

Stjerneklassifisering for et standard hotellrom, betalt med 1 000 NOK eller mindre, i 30 populære destinasjoner i 2017
Download
Kuala Lumpur

5-stjerners

Norske reisende hadde kun fire reisemål å velge blant for 5-stjerners overnatting til 1000 kroner eller mindre: Istanbul, Kuala Lumpur, Pattaya og Riga.

For 4-stjerners overnatting fantes det 17 reisemål å velge blant til denne prisen, blant annet Bali, Budapest, Marrakech og Phuket.

Budapest

4-stjerners

For 4-stjerners overnatting fantes det 17 reisemål å velge blant til denne prisen, blant annet Bali, Budapest, Marrakech og Phuket.

Dubai

3-stjerners

Hva gjelder 3-stjerners overnatting, kunne norske reisende dra til 34 reisemål, deriblant seks norske byer. Det fantes mange populære europeiske byer på listen, slik som Berlin, Tenerife, Malmö og Athen. Amerikanske byer som Las Vegas og Orlando sto også på listen. Asiatiske byer som Hongkong, Koh Samui, Singapore og Tokyo, i tillegg til Dubai og Sydney, var også blant alternativene.

Barcelona

2-stjerners

Norske reisende kunne finne 2-stjerners overnatting til 1000 kroner eller mindre i blant annet London, Oslo, Barcelona og Paris, mens Fort Lauderdale, Miami og San Diego var blant valgmulighetene i USA. Blant de nordiske reisemålene var Ålborg, Århus og Strömstad.

Norge hadde flere alternativer i kategorien 1-stjernes overnatting til 1000 kroner eller mindre, og i denne kategorien fantes også København, Firenze, Reykjavik, Roma, New York og Los Angeles.

Stjernerangeringen som ble kjøpt av norske reisende med en gjennomsnittspris på maks 1000 kroner per natt i utvalgte byer i 2017

Forklaring av stjerneklassifisering for hotell

Det finnes ikke et universelt stjernerangeringssystem. Hvert land har sitt eget, og i enkelte tilfeller mer enn ett, slik som i Storbritannia. Dette betyr at reisende må være klar over mulige ulikheter hva gjelder standard og fasiliteter når de bestiller rom med samme stjernerangering i forskjellige land.

Gjesteanmeldelser er en annen måte å bedømme hotellstandarden på. Hotels.com har mer enn 25 millioner verifiserte gjesteanmeldelser fra personer som faktisk har bodd på hotellet, og deres meninger og inntrykk kan virkelig hjelpe deg med å avgjøre om du har funnet det ideelle stedet for den best tenkelige reiseopplevelsen.

Utdatert nettleser. Oppdater nettleseren din, slik at du kan se denne siden uten feil.