Om oss

Hotels.com er det naturlige valget når du skal finne overnatting. Vi elsker å reise, og det vet vi at du gjør også. Derfor gjør vi det kjempelett å bestille hos oss. Hotels.com™ tilbyr hundretusenvis av overnattingssteder verden rundt og 90 lokale nettsteder på 41 språk.

Velg Språk
Hotels.com Hotel Price Index™ 2017
  • Hei

Hotel Price Index™ (HPI™) fra Hotels.com™ er en unik global rapport om gjennomsnittspriser på overnatting på større reisemål over hele verden. Etter å ha utgitt denne rapporten i over et tiår, har vi fått skikkelig dreisen på det.

I 2004, det første året indeksen ble utgitt, satte vi den på 100. Siden den gang har vi sporet oppholdene bestilt på alle de 90 Hotels.com-nettsidene, på alt fra 1- til 5-stjerners kjedehoteller og uavhengige hoteller til selvbetjente overnattingssteder og bed and breakfasts. Enkelt forklart samler vi inn MYE informasjon, analyserer den og gjør den om til denne HPIen slik at du kan se hvordan prisene endrer seg på favorittstedene dine, hvor du kan få mest for pengene, hva som skjer i landet du bor i og hvilke reisetrender du burde følge.

Vi behandler mange tall for å kunne gi deg denne oversikten. Hvis du vil vite mer om hvordan vi gjør det, kan du sjekke ut avsnittet «Hva er HPI?». Gjør deg klar til å se nærmere på denne interessante informasjonen.

«Men når alt kommer til alt, finnes det noe grunnleggende ved reise som aldri kommer til å endre seg: Folk har lyst til å besøke andre steder! Og flere og flere gjør nettopp det hvert år!»
– Johan Svanström, President i Hotels.com

 

 

Utdatert nettleser. Oppdater nettleseren din, slik at du kan se denne siden uten feil.