Om

Hotels.com, L.P. driver Hotels.com™, et ledende nettsted for hotellbestillinger som har en lang rekke forskjellige overnattingssteder – alt fra internasjonale hotellkjeder og resorter med alt inkludert til lokale favoritter og B&B. Nettsiden har all den nødvendige informasjonen man trenger for å bestille det perfekte hotelloppholdet.

Velg Språk
Hotels.com Hotel Price Index™ 2016
  • Rimelig luksus

I 2016 betalte norske reisende av forskjellige årsaker betydelig mindre for fire- og femstjerners overnatting på en rekke toppdestinasjoner.

  • Milano var i 2015 vertskap for verdensutstillingen, og byen tok i mot fler enn 20 millioner besøkende. Mye av fallet i prisene for firestjerners overnatting i 2016 kan derfor forklares med at prisene normaliserte seg igjen.
  • Istanbul gikk i 2016 gjennom en turbulent tid med politisk ustabilitet og sikkerhetsproblemer, noe som skremte bort mange besøkende og førte til at gjennomsnittsprisene falt i begge kategorier.
  • Situasjonen var lignende i Paris, og antallet besøkende i den franske hovedstaden falt kraftig.

 

Destinasjonene med det største gjennomsnittlige prisfallet i 2016 (sammenlignet med 2015) for norske reisende som bodde på fire- og femstjernershoteller (i NOK).
Utdatert nettleser. Oppdater nettleseren din, slik at du kan se denne siden uten feil.