Om

Hotels.com, L.P. driver Hotels.com™, et ledende nettsted for hotellbestillinger som har en lang rekke forskjellige overnattingssteder – alt fra internasjonale hotellkjeder og resorter med alt inkludert til lokale favoritter og B&B. Nettsiden har all den nødvendige informasjonen man trenger for å bestille det perfekte hotelloppholdet.

Velg Språk
Hotels.com Hotel Price Index™ 2016
  • Om HPI

Hotel Price Index™ (HPI™) for Hotels.com™ er en regelmessig rapport om hotellpriser på store destinasjoner over hele verden.

Hotel Price Index er basert på bestillinger gjort på nettstedene til Hotels.com, og prisene som vises er det gjestene faktisk betalte per rom per natt inkludert skatter og avgifter, og ikke de annonserte prisene. HPI startet i 2004 og ble angitt til 100. Den sporer alle bestillinger innen alle stjernerangeringer, fra 1-stjerners til 5-stjerners.

Det internasjonale omfanget av Hotels.com, både i antall kunder, steder og destinasjoner, gjør HPI til et av de mest omfattende referansepunktene som finnes i bransjen. Den omfatter både kjeder og uavhengige hoteller, i tillegg til alternativer som selvbetjeningshotell og B&B.

HPI er anerkjent som en grundig rapport for betalte hotellpriser over hele verden, og brukes som et referanseverktøy både av media, hotellinnehavere, finansanalytikere, investorer, turistorganer og akademikere.

 

HPI i verden

«Hotel Price Index rundt om i verden» viser mer om bevegelsene i HPI på global og regional basis siden 2004. Indeksen er basert på alle relevante transaksjoner på Hotels.com i løpet av analyseperioden, og er vektet for å gjenspeile størrelsen til hvert marked. Ved å presentere hotellprisendringer i en indeks kan Hotels.com illustrere de faktiske prissvingningene slik de betales av kundene, uten at variasjoner i valutakursene forstyrrer bildet.

 

Valuta

«Hotellpriser norske reisende betalte verden rundt»-siden viser prisene for hotellrom per natt betalt av reisende fra Norge i 2016 sammenlignet med 2015. Dette viser endringene i de reelle prisene norske forbrukere har betalt, og gjenspeiler både svingning i valutakurser og hotellpriser.

«Norge er i farta»-siden undersøker hotellprisene betalt av alle reisende i Norge, både innenlands og internasjonalt, konvertert til norske kroner på bestillingsdagen.

Alle hotellpriser og prosentandeler som er oppgitt har blitt rundet opp eller ned til nærmeste hele tall.

Det blir lagt til mer informasjon i løpet av de neste ukene, så besøk gjerne dette nettstedet igjen for mer informasjon om andre emner.

Rapporter er også tilgjengelige for andre valutaer og på andre språk via landsmenyen på toppen av siden eller ved å kontakte oss. Bli med i samtalen på Twitter med #HotelExperts.

Utdatert nettleser. Oppdater nettleseren din, slik at du kan se denne siden uten feil.