Om

Hotels.com, L.P. driver Hotels.com™, et ledende nettsted for hotellbestillinger som har en lang rekke forskjellige overnattingssteder – alt fra internasjonale hotellkjeder og resorter med alt inkludert til lokale favoritter og B&B. Nettsiden har all den nødvendige informasjonen man trenger for å bestille det perfekte hotelloppholdet.

Velg Språk
Hotels.com Hotel Price Index™ 2016
  • Byer for maks 1000 kroner

Filter by

Download the full list of cities analysed.

Stjerneklassifisering for et standard hotellrom, betalt med 1 000 NOK eller mindre, i 30 populære destinasjoner i 2016
Download
Mange europeiske tilbud for norske reisende

2016 bød på et stort utvalg reisemål for norske reisende som ønsket å bo på tre- og firestjernershoteller for en gjennomsnittspris på under 1000 kroner per natt. Sammen med en rekke reisemål i Norge var det Europa som hadde det største utvalget, tett fulgt av Asia. Femstjernershoteller for samme pris var det derimot færre av, selv om du kunne få glimrende priser i Tyrkia og Øst-Europa. Gjennomsnittsprisene i USA var jevnt over høye, men norske reisende kunne allikevel finne et stort utvalg overnattingssteder med to stjerner for under 1000 kroner per natt.

Praha

Stjernerangeringskategorier for maks 1000 kroner per natt:

  • I femstjernerskategorien var det fire reisemål som var tilgjengelige for en gjennomsnittspris på maks 1000 kroner per natt i 2016: Istanbul, Kuala Lumpur, Pattaya og Riga.
  • Utvalget på firestjernersnivået var mye høyere, med 22 destinasjoner i Europa og Asia, inkludert Budapest, Praha og Tallinn i Europa og Bali, Bangkok og Beijing i Asia.
  • Trestjernersgruppen var den største, og inneholdt også seks norske byer, deriblant Oslo, Bergen og Trondheim.
  • Andre europeiske hovedsteder som Brussel, Helsinki, Lisboa og Madrid havnet også i denne kategorien.
Washington DC
  • I tillegg kom USA med på listen med Las Vegas og Orlando. De populære internasjonale destinasjonene Dubai, Sydney og Rio de Janeiro utgjorde resten av gruppen.
  • Tostjernerskategorien var mindre, men inneholdt ytterligere tre norske byer, sammen med velkjente europeiske reisemål som Barcelona, London og Paris. Tokyo var den eneste destinasjonen i Asia som kom med her, men gruppen inkluderte flere amerikanske byer, deriblant Fort Lauderdale, Miami og Washington DC.
  • énstjernesnivået fant norske reisende først og fremst reisemål i Europa, inkludert Amsterdam, København og Roma, i tillegg til USA med Key West, Los Angeles og New York. 
Stjernerangeringen som ble kjøpt av norske reisende med en gjennomsnittspris på maks 1000 kroner per natt i utvalgte byer i 2016
  • Amsterdam

Forklaring av stjerneklassifisering for hotell

Det finnes ikke et universelt stjernerangeringssystem. Hvert land har sitt eget, og i enkelte tilfeller mer enn ett, slik som i Storbritannia. Dette betyr at reisende må være klar over mulige ulikheter hva gjelder standard og fasiliteter når de bestiller rom med samme stjernerangering i forskjellige land.

Gjesteanmeldelser er en annen måte å bedømme hotellstandarden på. Hotels.com har mer enn 25 millioner verifiserte gjesteanmeldelser fra personer som faktisk har bodd på hotellet, og deres meninger og inntrykk kan virkelig hjelpe deg med å avgjøre om du har funnet det ideelle stedet for den best tenkelige reiseopplevelsen.

Utdatert nettleser. Oppdater nettleseren din, slik at du kan se denne siden uten feil.