Om os

Hotels.com er det rette sted, hvis du leder efter et sted at overnatte. Vi elsker at rejse, og det ved vi, du også gør. Derfor gør vi det nemt for dig at reservere hos os. Med hundredtusindvis af overnatningssteder i hele verden og 90 lokale hjemmesider på 41 sprog har Hotels.com det hele.

Vælg sprog
Hotels.com Hotel Price Index™ 2017
Hvordan skal jeg budgettere?

Lad os tage dig med på en verdensomspændende rejse…
Hvis du har lyst til at dykke dybt ned i alle vores data (og hvorfor skulle du ikke det?), så er du på rette sted.

Sammenlign, sammenhold, gransk og søg blandt gennemsnitlige overnatningspriser efter by, land og antal stjerner, og se hvilke destinationer, der scorer højest på popularitet. Tjek forskellige byer, så du helt præcist kan se, hvor du får mest valuta for pengene, hvad der er in, og hvad der er yt, og se, om du har råd til at overnatte på et luksushotel eller ej. Denne interaktive grafik viser, hvad rejsende fra Danmark i gennemsnit betalte pr. nat i danske kroner i 2017 i forhold til 2016.

Visningen af byerne er sorteret fra de højeste til de laveste gennemsnitspriser, som danskere betalte pr. nat (inklusive skatter og gebyrer) i 2017. Klik på pilene for at se data for hver by, eller
klik på “+” for at sammenligne op til 4 populære destinationer. Nu er det nemt at planlægge, hvor du skal rejse hen afhængigt af dit budget, eller finde ud af hvor meget du skal spare op for at få en uforglemmelig ferie.

Forældet browser — Opdater venligst din browser, så du kan se siden korrekt.