Om os

Hotels.com er det rette sted, hvis du leder efter et sted at overnatte. Vi elsker at rejse, og det ved vi, du også gør. Derfor gør vi det nemt for dig at reservere hos os. Med hundredtusindvis af overnatningssteder i hele verden og 90 lokale hjemmesider på 41 sprog har Hotels.com det hele.

Vælg sprog
Hotels.com Hotel Price Index™ 2017
  • Hvor kan jeg rejse hen for 1.000 kroner eller derunder pr. nat?

Filter by

Download the complete list of cities analyzed.

Det antal stjerner, danske rejsende fik adgang til for et gennemsnit på 1.000 DKK pr. nat eller mindre i verdens 30 mest populære destinationer i 2017
Download
Kraków

5 stjerner

Der var 14 5-stjernede destinationer, hvor danske rejsende betalte 1.000 kr. eller derunder for deres overnatning. Odense var den eneste danske destination, og danskerne kunne finde størst værdi for pengene i Tyskland, Polen, Sverige, Tyrkiet og selvfølgelig Asien.

Bali

4 stjerner

Danske rejsende havde et stort udvalg af hele 37 destinationer med 4-stjernet overnatning for 1.000 kr. eller derunder. Aalborg og Kolding repræsenterede Danmark, mens europæiske byer også var talstærke med hele 22 destinationer på listen. Disse inkluderede Athen, Kraków, Málaga, Madrid, Bologna og Rom. Bali, Beijing og Singapore var blandt de asiatiske destinationer til denne pris, og Las Vegas og San Francisco var de eneste destinationer i USA på listen.

Helsinki

3 stjerner

I kategorien 3-stjernede overnatningssteder til 1.000 kr. eller derunder blev Skandinavien repræsenteret af Aarhus, Herning, Helsinki og Oslo, og resten af Europa af destinationer i Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien og Storbritannien. Dubai, Sydney, Tokyo og Miami var også på listen.

Barcelona

2 stjerner

Listen over 2-stjernede destinationer til denne pris inkluderede populære byer som Los Angeles, New York og Washington D.C. samt Barcelona, København, Dublin og Reykjavik.

Prisniveauet på 1.000 kr. eller derunder ville kun have svaret til gennemsnitsprisen for 1-stjernede overnatningssteder i Amsterdam.

Antallet af stjerner som danske rejsende fik adgang til for en gennemsnitspris på 1.000 kr. pr. nat eller derunder i udvalgte byer i 2017

Sådan fungerer hotellernes stjernebedømmelser

Der findes ikke noget universelt stjernebedømmelsessystem. De enkelte lande har deres egne systemer, og i visse lande, som f.eks. Storbritannien, findes der mere end et system. Dette betyder, at rejsende skal være opmærksomme på mulige uligheder i hotellernes standarder og faciliteter, når de reserverer hotelværelser med det samme antal stjerner i forskellige lande.

Det at læse gæsteanmeldelser kan være en måde at bedømme standarden af et hotel på. Hotels.com har over 25 millioner verificerede gæsteanmeldelser fra gæster, der har overnattet på hotellerne, og deres mening kan hjælpe dig med at vurdere, om du har fundet det helt rigtige overnatningssted til din rejse.

Forældet browser — Opdater venligst din browser, så du kan se siden korrekt.