Om os

Hotels.com er det rette sted, hvis du leder efter et sted at overnatte. Vi elsker at rejse, og det ved vi, du også gør. Derfor gør vi det nemt for dig at reservere hos os. Med hundredtusindvis af overnatningssteder i hele verden og 90 lokale hjemmesider på 41 sprog har Hotels.com det hele.

Vælg sprog
Hotels.com Hotel Price Index™ 2017
  • Hvad er HPI?

Hotel Price IndexTM (HPITM) fra Hotels.com® er en unik global rapport over gennemsnitlige hotelpriser på større destinationer i hele verden. Vi har gjort det i over 10 år med stor succes.

I 2004 lagde vi ud med at angive indekset til 100, og siden da har vi sporet alle de reservationer, der er foretaget på 90 Hotels.com-hjemmesider på tværs af antal stjerner og typer af overnatningssteder. Vi indsamler enorme mængder data, analyserer dem og omdanner dem til vores HPI, så du kan se, hvordan priserne ændrer sig på dine favoritdestinationer, hvor du får mest værdi for pengene, hvad der sker i dit hjemland, og hvilke tendenser du bør hoppe med på.

Hele vores HPI er baseret på reservationer af alt fra 1- til 5-stjernede hotelkæder og selvstændige hoteller til overnatningssteder med køkkenfaciliteter, Bed & Breakfasts og endda hytter i trætoppene – jo, den er god nok! Alle priser i HPI viser, hvad folk i virkeligheden har betalt pr. værelse pr. nat for to personer, inklusive skatter og gebyrer. Vi benytter os ikke af skøn og bruger heller ikke “annoncerede” priser.

Det internationale omfang af Hotels.com, hvad angår antallet af forbrugere, overnatningssteder og dækkede destinationer, gør Hotel Price Index til en af de mest omfattende tilgængelige målestokke.

Vi er stolte over, at HPI anses som den afgørende rapport over betalte hotelpriser rundt om i verden, og at den bruges som et referenceværktøj af medier, rejsende, hotelejere, finansanalytikere, investorer og turismeorganisationer samt til undervisningsbrug.

Vi har bearbejdet en seriøs mængde tal for at præsentere disse resultater for dig, og nedenfor forklarer vi lidt mere om, hvad hvert afsnit indebærer.

Globalt indeks

Man skulle tro, at siden Hvordan har overnatningspriserne ændret sig globalt? taler for sig selv, og på en måde er det også tilfældet. Men den dækker over noget mere, end hvor meget folk har spenderet på en ferie eller en erhvervsrejse. Den viser de udsving, der har været i vores Hotel Price Index på et globalt og regionalt plan siden starten i 2004 (hvor indekset blev angivet til 100). Ved at følge prisændringerne som et indeks er det nemmere for os og dig at se de ændringer, der finder sted verden over. Vi behøver ikke bekymre os om at tage højde for, hvordan valutakurserne ændrer sig. Vi har brugt alle relevante transaktioner på Hotels.com i løbet af 2017 og har vægtet dem ud fra størrelsen på hvert marked.

Valuta

Siden Hvad betalte danske rejsende for overnatningssteder i udlandet? viser, hvad danske rejsende gennemsnitligt betalte for deres overnatningssted pr. værelse pr. nat (inklusive skatter og gebyrer) i 2017 i forhold til 2016. Dermed vises ændringerne i de faktiske priser betalt af danske forbrugere, hvilket afspejler bevægelser i både valutakurser og overnatningspriser.

Siden Hvor meget betalte folk i Danmark? ser på gennemsnitspriserne, som internationale gæster på besøg i Danmark betalte på reservationstidspunktet. Priserne vises derefter i danske kroner – fordi det giver mening at gøre sådan. På denne side finder du også oplysninger om de gennemsnitlige priser, som danske rejsende har betalt, når de har rejst inden for Danmarks grænser.

Antal stjerner

Siderne Hvor kan jeg rejse hen for 1.000 kroner eller derunder pr. nat?, Hvad er en stjerne værd? og Hvilken destination giver mest luksus til lave priser? viser dig, hvad danske rejsende gennemsnitligt har betalt for deres overnatning på 1- til 5-stjernede hoteller i 2017 set i forhold til 2016. Dermed har du de nødvendige oplysninger til at finde overnatningssteder, der giver masser af værdi for pengene, så du får mere luft i budgettet.

Budgetværktøj

Siden Hvordan skal jeg budgettere? er et interaktivt infografisk værktøj, som giver dig mulighed for at sammenligne de gennemsnitspriser, som danske rejsende har betalt i danske kroner i større byer i hele verden. Se, hvordan du får mest muligt ud af dit rejsebudget, eller læg en plan for at spare op til en uforglemmelig ferie.

Bare så du ved det: Alle angivne priser og procenter er rundet op eller ned til nærmeste hele tal.

Hvis du vil se rapporterne i andre valutaer og på andre sprog, skal du bare vælge dit land i menuen øverst på siden eller kontakte os.

Forældet browser — Opdater venligst din browser, så du kan se siden korrekt.