Om os

Hotels.com er det rette sted, hvis du leder efter et sted at overnatte. Vi elsker at rejse, og det ved vi, du også gør. Derfor gør vi det nemt for dig at reservere hos os. Med hundredtusindvis af overnatningssteder i hele verden og 90 lokale hjemmesider på 41 sprog har Hotels.com det hele.

Vælg sprog
Hotels.com Hotel Price Index™ 2017
  • Hvad er en stjerne værd?

Filter by

Download den komplette liste over de analyserede byer.

Den gennemsnitlige hotelværelsespris, danske rejsende betalte i DKK pr. nat i 2017 i 35 af de mest populære destinationer ud fra stjernebedømmelse
Download

Leder du efter et budgetvenligt weekendophold? Eller måske en luksusferie for at fejre en særlig begivenhed? Så tag et kig i vores guide, der viser pris pr. stjerne og se, hvordan du kan få det optimale ud af dit budget. For eksempel: Hvis overnatningsstedets beliggenhed ikke er din højeste prioritet, kan du finde 5-stjernede hoteller i de mere ukendte destinationer til samme pris som overnatningssteder med færre stjerner, som ligger i mere populære områder. Var det noget med en opgradering? Det behøver ikke være så dyrt, som du tror, at reservere indkvartering med en stjerne mere. Hvis du går den anden vej kan du sommetider spare en del penge med en stjerne mindre – særligt hvis de faciliteter, der er grunden til den ekstra stjerne, ikke er af afgørende betydning for dig.

Rejsetip: Søg efter hoteller, der har en meget højere gæstebedømmelse end antallet af stjerner for at få mest værdi for pengene.

Der var omkring 3.000 kr. til forskel mellem de højeste og de laveste gennemsnitspriser betalt for en overnatning på et 5-stjernet hotel i danskernes mest populære byer. Reykjavik havde den højeste pris på 4.800 kr. pr. nat, mens dem, der blev hjemme i København, fik langt større værdi for pengene for 1.900 kr. I Danmark havde Odense desuden den laveste gennemsnitspris på 633 kr. for 5-stjernede hoteller – besøgende kunne tilbringe en hel uge der for samme pris, som 1 overnatning kostede i Reykjavik.

5-stjernet

Kvikke danskere kunne have regnet ud, at det gennemsnitligt kostede mindre at overnatte på et 5-stjernet overnatningssted i Odense end på et 4-stjernet overnatningssted i løbet af året, mens det i Malmø kostede lidt over 100 kr. pr. nat at opgradere til et luksushotel..

De 10 højeste gennemsnitspriser betalt af danske rejsende pr. nat for 5-stjernede overnatningssteder i 2017 (i danske kroner)
De 10 laveste gennemsnitspriser betalt af danske rejsende pr. nat for 5-stjernede overnatningssteder i 2017 (i danske kroner)
Pattaya

4+3 stjernet

Der var 53 destinationer i Asien, Europa og Nordafrika med en gennemsnitspris for 4-stjernede overnatningssteder på mindre end 1.000 kr., hvor Pattaya havde langt den største værdi for pengene for kun 359 kr. Derudover var der 16 destinationer med 3-stjernede overnatningssteder for mindre end 400 kr. i Asien, Tyrkiet og Marokko sammenlignet med den laveste pris i Danmark, nemlig Aalborg for 943 kr.

2-stjernet

Asien gav klart den største værdi for pengene for 2-stjernede overnatningssteder med 11 destinationer til en gennemsnitspris på under 200 kr. pr. nat, og danske rejsende fandt overnatning for mindre end 100 kr. for et 2-stjernet ophold i Hanoi. Størst værdi for pengene i Europa kunne findes i Riga for lidt over 200 kr., mens Orlando kostede det tredobbelte – men stadig gav den største værdi for pengene i USA.

Gennemsnitspriser pr. nat betalt af danske rejsende i forhold til antal stjerner på udvalgte destinationer i 2017 (i danske kroner)
Forældet browser — Opdater venligst din browser, så du kan se siden korrekt.