Om os

Hotels.com er det rette sted, hvis du leder efter et sted at overnatte. Vi elsker at rejse, og det ved vi, du også gør. Derfor gør vi det nemt for dig at reservere hos os. Med hundredtusindvis af overnatningssteder i hele verden og 90 lokale hjemmesider på 41 sprog har Hotels.com det hele.

Vælg sprog
Hotels.com Hotel Price Index™ 2017
  • Hej

Hotel Price IndexTM (HPITM) fra Hotels.com® er en unik global rapport over gennemsnitlige hotelpriser på større destinationer i hele verden. Vi har gjort det i over 10 år med stor succes.

I 2004 lagde vi ud med at angive indekset til 100, og siden da har vi sporet alle de reservationer, der er foretaget på 90 Hotels.com-hjemmesider fra 1- til 5-stjernede hotelkæder og selvstændige hoteller, overnatningssteder med køkkenfaciliteter og Bed & Breakfasts. Vi indsamler enorme mængder data, analyserer dem og omdanner dem til vores HPI, så du kan se, hvordan priserne ændrer sig på dine favoritdestinationer, hvor du får mest værdi for pengene, hvad der sker i dit hjemland, og hvilke tendenser du bør hoppe med på.

Vi har bearbejdet en seriøs mængde tal for at præsentere disse resultater for dig, og hvis du vil vide mere om, hvordan vi har gjort, kan du læse afsnittet “Hvad er HPI?”. Glæd dig til at blive klogere og gå på opdagelse!

“Når alt kommer til alt, er der nogle helt fundamentale ting ved det at rejse, der aldrig kommer til at ændre sig: Folk vil gerne opleve nye steder! Og det gør de i større og større grad, for hvert år der går!”
– Johan Svanström, administrerende direktør for Hotels.com

 

 

Forældet browser — Opdater venligst din browser, så du kan se siden korrekt.