Om

Hotels.com, L.P. driver Hotels.com™, der er en førende reservationshjemmeside, som tilbyder hundredtusindvis af hoteller i hele verden. På Hotels.com kan du finde alt fra internationale hotelkæder og resorter med alt inklusive til lokale favoritter og Bed & Breakfasts. Derudover får du alle de oplysninger, du har brug for, inden du reserverer det perfekte hotelophold. 

Vælg sprog
Hotels.com Hotel Price Index™ 2016
  • Om HPI

Om HPI

Hotel Price Index™ (HPI™) fra Hotels.com™ er en regelmæssig rapport om hotelpriser på større destinationer i hele verden.

HPI er baseret på reservationer fra Hotels.com, og de viste priser er dem, der reelt blev betalt af de rejsende pr. værelse pr. overnatning inkl. skatter og gebyrer, og ikke de annoncerede priser. HPI startede i 2004 og blev angivet til 100. Indekset sporer alle reservationer på tværs af stjerneklassifikationer; lige fra 1-stjernede til 5-stjernede hoteller.

Det internationale omfang af Hotels.com, hvad angår antallet af forbrugere, overnatningssteder og dækkede destinationer, gør Hotel Price Index til en af de mest omfattende tilgængelige målestokke. Indekset inkorporerer både hotelkæder, uafhængige hoteller, overnatningssteder med køkkenfaciliteter og Bed & Breakfasts.

HPI anses som den bestemmende rapport over betalte hotelpriser rundt om i verden og bruges som et referenceværktøj af medier, hotelejere, finansielle analytikere, investorer og turismeorganisationer samt inden for undervisning.

 

Globalt indeks

På siden ”Hotel Price Index rundt om i verden” forklares bevægelserne i Hotel Price Index på et globalt og regionalt plan siden 2004. Indekset sammensættes af alle relevante transaktioner på Hotels.com i analyseperioden, som vægtes ud fra størrelsen på hvert marked. Ved at repræsentere hotelprisændringer i et indeks kan Hotels.com vise de faktiske prisvariationer, som forbrugerne betaler, uden at valutakursbevægelser forvrænger billedet.

 

Valuta

På siden ”Hotelpriser, som danske rejsende har betalt i hele verden” kan du se hvilke hotelpriser, danske rejsende har betalt pr. værelse pr. overnatning i 2016 sammenlignet med 2015. Dermed vises ændringerne i de reelle priser betalt af danske forbrugere, hvilket afspejler både bevægelser i valutakurser og hotelpriser.

På sidenDanmark summer” kan du se de hotelpriser, alle rejsende i Danmark betalte (både fra ind- og udland) vekslet til danske kroner på dagen for reservationen.

Alle angivne hotelpriser og procenter er rundet op eller ned til det nærmeste heltal.

Yderligere oplysninger tilføjes i løbet af de næste par uger, så vend endelig tilbage til hjemmesiden for at se flere data og få indblik i andre emner.

Du kan se rapporter i andre valutaer og på andre sprog via menuen øverst på siden eller ved at kontakte os. Deltag i samtalen på Twitter med #HotelExperts.

Forældet browser — Opdater venligst din browser, så du kan se siden korrekt.