Om

Hotels.com, L.P. driver Hotels.com™, der er en førende reservationshjemmeside, som tilbyder hundredtusindvis af hoteller i hele verden. På Hotels.com kan du finde alt fra internationale hotelkæder og resorter med alt inklusive til lokale favoritter og Bed & Breakfasts. Derudover får du alle de oplysninger, du har brug for, inden du reserverer det perfekte hotelophold. 

Vælg sprog
Hotels.com Hotel Price Index™ 2016
  • Luksus til lave priser

Der er flere grunde til, at danske rejsende betalte betydeligt mindre for 4-stjernede og 5-stjernede overnatninger i 2016 både hvad angår de danske og internationale destinationer.

  • Året før var Milano vært for verdensudstillingen EXPO i 2015 og tog imod over 20 millioner besøgende. I 2016 faldt priserne til et mere almindeligt niveau, og det er hovedårsagen til prisfaldet for 4-stjernede hoteller.
  • Den politiske uro i Tyrkiet i 2016 afskrækkede mange rejsende, og det resulterede i, at gennemsnitsprisen for en overnatning i Istanbul og Alanya faldt i begge kategorier.

Gennemsnitsprisen for en 5-stjernet overnatning i London og Manchester faldt også i 2016, hvilket i høj grad skyldtes, at pundet faldt i forhold til de andre store valutaer– især i årets sidste halvdel efter udfaldet af Brexit-afstemningen.

Hvor priserne, som danske rejsende betalte på mere luksuriøse hoteller, faldt mest mellem 2015 og 2014 i DKK
Forældet browser — Opdater venligst din browser, så du kan se siden korrekt.