Om

Hotels.com, L.P. driver Hotels.com™, der er en førende reservationshjemmeside, som tilbyder hundredtusindvis af hoteller i hele verden. På Hotels.com kan du finde alt fra internationale hotelkæder og resorter med alt inklusive til lokale favoritter og Bed & Breakfasts. Derudover får du alle de oplysninger, du har brug for, inden du reserverer det perfekte hotelophold. 

Vælg sprog
Hotels.com Hotel Price Index™ 2016
  • Hvad er en stjerne værd?

Leder du efter et budgetvenligt weekendophold? Eller måske en luksusferie for at fejre en særlig begivenhed? Så tag et kig i vores guide, der viser pris pr. stjerne og se, hvordan du kan få det optimale ud af dit budget. For eksempel: Hvis overnatningsstedets beliggenhed ikke er din højeste prioritet, kan du finde 5-stjernede hoteller i de mere ukendte destinationer til samme pris som overnatningssteder med færre stjerner, som ligger i mere populære områder. Var det noget med en opgradering? Det behøver ikke være så dyrt, som du tror, at reservere indkvartering med en stjerne mere. Hvis du går den anden vej kan du sommetider spare en del penge med en stjerne mindre – særligt hvis de faciliteter, der er grunden til den ekstra stjerne, ikke er af afgørende betydning for dig.

Rejsetip: Søg efter hoteller, der har en meget højere gæstebedømmelse end antallet af stjerner for at få mest værdi for pengene.

Download den komplette liste over de analyserede byer.

Den gennemsnitlige hotelværelsespris, danske rejsende betalte i DKK pr. nat i 2016 i 35 af de mest populære destinationer ud fra stjernebedømmelse
Download
Den billigste 5-stjernede overnatning i gennemsnit for danske rejsende: Odense til 637 kroner pr. nat
Den dyreste 5-stjernede overnatning i gennemsnit for danske rejsende:: Venedig til 2.640 kroner pr. nat

Lev et liv i luksus

  • Der var lidt over 2.000 kroners forskel på den dyreste og den billigste gennemsnitspris for en enkelt overnatning på 5-stjernede hoteller i de mest populære byer blandt de danske rejsende. Venedig var dyrest med en pris på 2.640 kroner pr. nat efterfulgt af San Francisco og Firenze. I København fik gæsterne meget mere for pengene med en gennemsnitlig pris på lige under 1.560 kroner.
  • Den billigste pris for 5-stjernet overnatning var i Odense, efterfulgt af Alanya og Riga. For samme pris som en enkelt overnatning i Venedig kunne danske rejsende få fire overnatninger på et af Odenses 5-stjernede hoteller i 2016.
De 10 laveste gennemsnitspriser betalt af danske rejsende pr. nat for 5-stjernede hoteller i 2016 i danske kroner
  • Hanoi
De 10 højeste gennemsnitspriser betalt af danske rejsende pr. nat for 5-stjernede hoteller i 2016 i danske kroner
Berlin

Værdi og udvalg med 4 stjerner

  • Der var 58 destinationer i Asien og Europa med en gennemsnitlig pris under 1.000 kroner pr. nat på 4-stjernede hoteller, heriblandt Kolding og Odense. Hanoi, Pattaya og Kuala Lumpur udgjorde de billigste destinationer.
  • Der var også mange populære internationale turistdestinationer i denne gruppe, blandt andet Bangkok, Berlin og Beijing.
Orlando

Overnatning på budget

  • I den 3-stjernede klasse var der 29 destinationer med en gennemsnitlig overnatningspris under 500 kroner. Danske byer havde svært ved at konkurrere med disse priser, og gennemsnitsprisen på en overnatning i København var over dobbelt så høj i 2016.
  • Der var en række destinationer med 2-stjernet overnatning til en god pris. 10 byer havde gennemsnitspriser under 200 kroner pr. nat. Hanoi, Kuala Lumpur og Chiang Mai var billigst, imens de danske destinationer havde en gennemsnitspris på mellem 475 og 985 kroner.
  • Riga var det bedste bud på en budgetvenlig ferie i Europa, mens Orlando var den by i USA, hvor rejsende fik den bedste pris i denne klasse.
Den gennemsnitlige hotelværelsespris danske rejsende betalte pr. nat i udvalgte byer i 2016 ud fra antal stjerner i danske kroner
Forældet browser — Opdater venligst din browser, så du kan se siden korrekt.