Om

Hotels.com, L.P. driver Hotels.com™, der er en førende reservationshjemmeside, som tilbyder hundredtusindvis af hoteller i hele verden. På Hotels.com kan du finde alt fra internationale hotelkæder og resorter med alt inklusive til lokale favoritter og Bed & Breakfasts. Derudover får du alle de oplysninger, du har brug for, inden du reserverer det perfekte hotelophold. 

Vælg sprog
Hotels.com Hotel Price Index™ 2016
  • Byer til 1.000 kroner eller derunder

Filter by

Download den komplette liste over de analyserede byer.

Det antal stjerner, danske rejsende fik adgang til for et gennemsnit på 1.000 DKK pr. nat eller mindre i verdens 30 mest populære destinationer i 2016
Download
Der er masser af luksustilbud for danske rejsende i Europa

Der var et stort udvalg af eksklusive hoteller til rimelige priser i 2016 at vælge mellem for de danske rejsende med en gennemsnitlig overnatningspris på langt under 1.000 kroner. Danskerne skulle heller ikke rejse langt efter de gode tilbud. Tyrkiet og Østeuropa stod for de billigste 5-stjernede og 4-stjernede overnatningsmuligheder, sammen med en række danske overnatningssteder. I den anden ende af skalaen lå Italien og USA som de lande, hvor 5-stjernede hoteller var dyrest, mens der i Asien var spændende muligheder indenfor alle hotelklasser for de danskere, der drømte sig til fjernere himmelstrøg.

Malmø

Antal stjerner for 1.000 kroner eller mindre pr. nat:

  • I den 5-stjernede kategori var der 18 mulige destinationer, primært i Europa og Asien, hvor gennemsnitsprisen pr. nat var under 1.000 kroner i 2016. Odense var den eneste danske by på listen, men der var også en række nærliggende destinationer såsom Bremen, Malmø og Vilnius samt længere væk i Marrakesh, Bangkok og Hanoi.  
  • Der var et langt større udvalg af overnatningssteder i den 4-stjernede kategori med hele 40 destinationer på verdensplan, hvor en overnatning kostede 1.000 kroner eller derunder. Størstedelen af destinationerne tegnede Europa sig for, heriblandt Kolding, men også storbyer som Athen, Madrid og Rom. Thailand stod for hele syv byer på listen med eksklusive overnatningsmuligheder til en overkommelig pris, og blandt andre muligheder i Asien var også Bali, Hongkong og Shanghai.
Amsterdam
  • Den 3-stjernede kategori bød på fire danske byer, herunder Aalborg og Aarhus. Her lå også andre europæiske hovedstæder som Oslo, Paris og Stockholm. USA gjorde også sin entré med byer som Fort Lauderdale, Miami, Orlando og San Diego. Asien blev repræsenteret af Singapore og Tokyo, og Dubai var også med på listen.
  • Den mindste gruppe var den 2-stjernede kategori, som inkluderede København og et antal store populære rejsedestinationer i USA som Chicago, New York og Washington D.C. Her var også Amsterdam, Dublin og Reykjavík at finde.
Det antal stjerner, danske rejsende fik adgang til for et gennemsnit på 1.000 kroner pr. nat eller mindre i udvalgte byer i 2016
  • Bali

Sådan fungerer hotellernes stjernebedømmelser

Der findes ikke noget universelt stjernebedømmelsessystem. De enkelte lande har deres egne systemer, og i visse lande, som f.eks. Storbritannien, findes der mere end et system. Dette betyder, at rejsende skal være opmærksomme på mulige uligheder i hotellernes standarder og faciliteter, når de reserverer hotelværelser med det samme antal stjerner i forskellige lande.

Det at læse gæsteanmeldelser kan være en måde at bedømme standarden af et hotel på. Hotels.com har over 25 millioner verificerede gæsteanmeldelser fra gæster, der har overnattet på hotellerne, og deres mening kan hjælpe dig med at vurdere, om du har fundet det helt rigtige overnatningssted til din rejse.

Forældet browser — Opdater venligst din browser, så du kan se siden korrekt.