Om

Hotels.com, L.P. driver Hotels.com™, en ledande onlinebokningsspecialist som erbjuder hundratusentals boenden i hela världen, från internationella hotellkedjor och all inclusive-resorter till lokala favoriter och bed & breakfasts med all information du behöver för att boka din perfekta vistelsen.

Välj språk
Hotels.com Hotel Price Index™ 2015
  • Vilka spenderar mest i Sverige?

Är du nyfiken på hur mycket resenärer från andra länder spenderar under en vistelse i Sverige? Vilka spenderar mest och vilka är försiktigare med hur mycket de gör av med under resan? Titta på det genomsnittliga priset som betalas av hotellgäster för ett rum i Japan utifrån besökande land under 2015.

Bara 305 SEK skilde mellan de som betalade mest och minst och det var besökare från Singapore som spenderade mest för en vistelse i Sverige under 2015, följt av besökare från USA och Mexiko. Schweizarna var de generösaste europeiska besökarna, men Norge och Storbritannien var också bland de tio första, tillsammans med en brokig blandning bestående av Brasilien, Hongkong, Kina och Kanada.

I andra änden av skalan fanns elva europeiska länder som spenderar minst med besökare från Polen, Estland, Ryssland och Grekland som lyckas utnyttja budgeten maximalt och betala mindre än 1 000 SEK per natt.

 

 

Det genomsnittliga priset i SEK som betalats per natt för ett hotellrum i Sverige under 2015 jämfört med 2014 utifrån besökande land/region in SEK 

Din browser är för gammal – uppdatera din browser för att visa sidan ordentligt