Om

Hotels.com, L.P. driver Hotels.com™, et ledende nettsted for hotellbestillinger som har en lang rekke forskjellige overnattingssteder – alt fra internasjonale hotellkjeder og resorter med alt inkludert, til lokale favoritter og B&B. Nettsiden har i tillegg all den nødvendige informasjonen man trenger for å bestille det perfekte hotelloppholdet.

Velg språk
Hotels.com Hotel Price Index™ 2015
  • Storforbrukere i Norge

Har du noen gang lurt på hvor mye andre nasjonaliteter betaler for opphold i Norge? Hvor kommer storforbrukerne fra og hvem er mer forsiktig med hvor mye de betaler på turen? Bare se på gjennomsnittsprisen for hotellrom i Norge etter bostedsland i 2015.

Kun 266 NOK som skilte de forbrukerne som betalte mest og de som betalte minst, og det var besøkende fra Singapore brukte mest på opphold i Norge i 2015, etterfulgt av USA og Storbritannia. Danmark, Island og Sverige var blant de seks europeiske landene i topp 10-listen, sammen med langveisbesøkende fra Kina og Brasil.

På den andre enden av skalaen klarte reisende fra Polen og Taiwan å få pengene til å rekke lengst under turen til Norge ved å betale mindre enn 1 000 NOK per natt.

 

 

Gjennomsnittsprisen betalt i NOK per natt for hotellrom i Norge i 2015 sammenlignet med 2014 etter bostedsland eller -region 

Utdatert nettleser. Oppdater nettleseren din, slik at du kan se denne siden uten feil.