Om

Hotels.com, L.P. driver Hotels.com™, et ledende nettsted for hotellbestillinger som har en lang rekke forskjellige overnattingssteder – alt fra internasjonale hotellkjeder og resorter med alt inkludert, til lokale favoritter og B&B. Nettsiden har i tillegg all den nødvendige informasjonen man trenger for å bestille det perfekte hotelloppholdet.

Velg språk
Hotels.com Hotel Price Index™ 2015
  • Om HPI

Hotel Price Index™ (HPI™) fra Hotels.com™ er en rapport som gjengir hotellpriser for destinasjoner verden over.

HPI-en er basert på bestillinger gjort på nettsidene til Hotels.com, og de viste prisene er det gjestene faktisk betalte per rom per natt inkludert skatter og avgifter, og ikke de annonserte prisene. HPI startet i 2004 og ble angitt til 100. Den sporer alle bestillinger innen alle stjernerangeringer, fra 1-stjerners til 5-stjerners.

Det internasjonale omfanget av Hotels.com, både i antall kunder, steder og destinasjoner, gjør Hotel Price Index til et av de mest omfattende referansepunktene som finnes i bransjen. Den omfatter både kjeder og uavhengige hoteller, i tillegg til steder med alternativer som kjøkkenfasiliteter og B&B.

HPI-en er anerkjent som den definitive rapporten for betalte hotellpriser over hele verden, og brukes som et referanseverktøy både av media, hotellinnehavere, finansanalytikere, investorer, turistorganer og akademikere.

Global indeks

Under Hotel Price Index rundt om i verden,  fortelles det mer om bevegelsene i HPI på global og regional basis siden 2004. Indeksen er samlet sammen fra alle relevante transaksjoner på Hotels.com i løpet av analyseperioden, og vektet for å gjenspeile størrelsen til hvert marked. Ved å presentere hotellprisendringer i en indeks kan Hotels.com illustrere de faktiske prissvingningene slik de betales av kundene, uten at variasjoner i valutakursene forstyrrer bildet.

Valuta

Siden med prisene norske reisende betalte rundt om i verden, viser hotellpriser per rom per natt betalt av reisende fra Norge i 2015 sammenlignet med 2014. Dette viser endringene i de reelle prisene norske forbrukere har betalt, og gjenspeiler både svingning i valutakurser og hotellpriser.

Under Norge er i farta, kan du se resultatene av undersøkelsene av hotellprisene betalt av alle reisende i Norge, både nasjonale og internasjonale, konvertert til norske kroner på bestillingsdagen.

Alle hotellpriser og prosentandeler oppgitt har blitt rundet opp eller ned til nærmeste hele tall.

Det blir lagt til mer informasjon i løpet av de neste ukene, så kom gjerne tilbake til dette nettstedet for mer informasjon og innsikt om andre emner.

Rapporter er også tilgjengelige for andre  valutaer og på andre språk via landsmenyen på toppen av siden eller ved å kontakte oss. Bli med i samtalen på Twitter med #HotelExperts.

Utdatert nettleser. Oppdater nettleseren din, slik at du kan se denne siden uten feil.