Om

Hotels.com, L.P. driver Hotels.com™, et ledende nettsted for hotellbestillinger som har en lang rekke forskjellige overnattingssteder – alt fra internasjonale hotellkjeder og resorter med alt inkludert, til lokale favoritter og B&B. Nettsiden har i tillegg all den nødvendige informasjonen man trenger for å bestille det perfekte hotelloppholdet.

Velg språk
Hotels.com Hotel Price Index™ 2015
  • Byer for 1 000 NOK eller mindre per natt

ø
1*
2*
3*
4*
5*

Last ned den fullstendige analysen av byer.

Stjernerangeringen på hotellrommene som ble kjøpt av norske reisende for 1 000 NOK eller mindre i snitt per natt i 30 av de mest populære reisemålene i 2015
last ned Excel-fil

Hoteller innenfor den samme stjerneklassifiseringen deler mange trekk, men prisen er ikke nødvendigvis et av dem. Her får du se den stjernerangeringen som gjennomsnittsprisen på 1 000 NOK eller mindre kunne ha dekket ved store reisemål i 2015, basert på hva norske reisende betalte for hotellrom der i løpet av året. Dette er for å hjelpe reisende med å få mest ut av budsjettet sitt og gjøre et velinformert valg av overnattingssted.

Warsaw, Poland

5-stjernersvinneren

I luksuskategorien var det kun ett 5-stjerners overnattingssted som var tilgjengelig for gjennomsnittlig 1 000 NOK eller mindre per natt i 2015. I tillegg var det bare en kort reise unna, noe som gjorde det ideelt for spesielle anledninger: den polske hovedstaden Warszawa.

Budapest, Hungary

Bedre utvalg innenfor 4-stjerners

4-stjernersrangeringen bestod av et mye bredere utvalg av 22 internasjonale favoritter innenfor blant annet Europa, Asia og Sør-Afrika.

Blant de europeiske tilbudene fant man Alanya og Fuengirola for litt solskinn, Budapest og Praha for byferien og asiatiske Ho Chi Minh-byen og Beijing for en sjelden tur lenger bort. Thailand var også sterkt representert for den verdensdelen, men Kina, Malaysia og Vietnam stod for flere av mulighetene. Cape Town avrundet dette varierte utvalget.

Madrid, Spain

Verden rundt med 3-stjerners

Det var også godt utvalg blant 3-stjernershotellene med 21 byer fra hele verden representert. De to norske byene Tromsø og Trondheim stod side om side med mange andre toppvalg i Europa, slik som Helsinki, Madrid og Wien. Eller man kunne finne fram til bordene i Las Vegas, kose seg blant kokospalmene på sandstrendene og snorkle i korallrevene i Koh Samui eller nyte det gode liv i Dubai – valgene var mange.

Copenhagen, Denmark

Store navn blant 2-stjerners

2-stjernersklassifiseringen bestod av det bredeste utvalget med hele 28 favoritter innenlands og utenlands, inkludert København, Oslo, Stockholm og andre store navn som Chicago, Paris, Roma og Sydney. Man kunne nynne med til tradisjonelle irske toner i Dublin, stilig jazz i New Orleans eller operaen i Milano. Hva med å prøve ut spenningen i fornøyelsesparkene i Orlando, Oktoberfest i München eller fortauskaféene i Las Ramblas i Barcelona?

New York City, New York

En himmel av 1-stjerners

1 000 NOK dekket imidlertid kun 1-stjernersovernatting i de varierte herlighetene New York, San Francisco og Venezia.

  • Cardiff, Wales
Stjernerangeringen på hotellrommene som ble kjøpt av norske reisende for 1 000 NOK eller mindre i snitt per natt i utvalgte byer i 2015
By Land 1 000 NOK
Warszawa Polen 5
Ho Chi Minh-byen Vietnam 4
Praha Tsjekkia 4
Dubai De forente arabiske emirater 3
Las Vegas USA 3
Barcelona Spania 2
Orlando USA 2
Paris Frankrike 2
New York USA 1
Venezia Italia 1
Utdatert nettleser. Oppdater nettleseren din, slik at du kan se denne siden uten feil.