Om

Hotels.com, L.P. driver Hotels.com™, der er en førende reservationshjemmeside, som tilbyder hundredtusindvis af hoteller i hele verden. På Hotels.com kan du finde alt fra internationale hotelkæder og resorter med alt inklusive til lokale favoritter og B&B’er, og du får desuden alle de oplysninger, du har brug for med henblik på at reservere det perfekte hotelophold.

Vælg sprog
Hotels.com Hotel Price Index™ 2015
  • Rejsende i Danmark, der bruger flest penge

Har du nogensinde tænkt over, hvor meget andre nationaliteter bruger på et ophold i f.eks. Japan? Hvem er storforbrugere, og hvem er lidt mere varsomme med hvor mange penge de spenderer under deres ferie? Se bare på gennemsnitsprisen, som hotelgæster har betalt for et værelse i Japan i 2015.

Der var en betydelig forskel på de rejsende, der brugte flest penge og dem, der brugte færrest – sagt med et beløb var forskellen 10.138 JPY for bare én overnatning. Det var rejsende fra Filippinerne, der brugte flest penge på et ophold i Japan i 2015, mens Indonesien og Kina kom på en hhv. anden- og tredjeplads. Samlet set var det noget af en blanding af nationaliteter, der indfandt sig på top 10 – f.eks. var både Sydafrika, USA, Mexico og Schweiz at finde på listen.

I den anden ende af skalaen var det de europæiske nationer, som brugte færrest penge med besøgende fra Polen, Spanien, Tyskland og Frankrig. De lande formåede at strække budgettet længst ved at betale mindre end 14.000 JPY pr. nat. Sydkoreanerne, som udgør den største turistandel i Japan, var kun lidt foran europæerne med 14.607 pr. nat på trods af en stigning på 14%.

 

 

Gennemsnitsprisen i DKK pr. nat for et værelse i Danmark i 2015 sammenlignet med 2014

Forældet browser — Opdater venligst din browser, så du kan se siden korrekt.