Om

Hotels.com, L.P. driver Hotels.com™, der er en førende reservationshjemmeside, som tilbyder hundredtusindvis af hoteller i hele verden. På Hotels.com kan du finde alt fra internationale hotelkæder og resorter med alt inklusive til lokale favoritter og B&B’er, og du får desuden alle de oplysninger, du har brug for med henblik på at reservere det perfekte hotelophold.

Vælg sprog
Hotels.com Hotel Price Index™ 2015
  • Om HPI

Hotel Price IndexTM Hotels.comTM (HPITM) er en regelmæssig rapport om hotelpriser på større destinationer i hele verden.

HPI er baseret på reservationer fra Hotels.com, og de viste priser er dem, der reelt blev betalt af kunderne pr. værelse pr. overnatning, inkl. skatter og gebyrer, og ikke de annoncerede priser. HPI blev startet i 2004 og angivet til 100. Det sporer alle reservationer på tværs af alle antal stjerner fra etstjernede til femstjernede.

Det internationale omfang ved Hotels.com, hvad angår antallet af kunder, ejendomme og dækkede destinationer, gør hotelprisindekset til en af de mest omfattende tilgængelige målestokke. Det inkorporerer både hotelkæder og uafhængige hoteller samt ejendomme med køkkenfaciliteter og B&B’er.

HPI anses som den bestemmende rapport over betalte hotelpriser rundt om i verden og bruges som et referenceværktøj af medier, hotelejere, finansielle analytikere, investorer og turismeorganisationer samt inden for undervisning.

Globalt indeks

På siden “Hotelprisindekset rundt om i verden” forklares bevægelserne i hotelprisindekset på et globalt og regionalt grundlag siden 2004. Indekset sammensættes af alle relevante transaktioner på Hotels.com i analyseperioden, som vægtes ud fra størrelsen på hvert marked. Ved at repræsentere hotelprisændringer i et indeks kan Hotels.com vise de faktiske prisvariationer, som forbrugerne betaler, uden at valutakursbevægelser forvrænger billedet.

Valuta

Siden “Priser, som danske rejsende betalte rundt om i verden” viser hotelpriser pr. værelse pr. overnatning, som rejsende fra Danmark betalte i 2015 sammenlignet med 2014. Dermed vises ændringer i reelle priser betalt af danske forbrugere, hvilket afspejler både bevægelser i valutakurser og hotelpriser.

Siden “Danmark summer af liv” undersøger de hotelpriser, alle rejsende i Danmark – både fra ind- og udland – betalte, vekslet til danske kroner på dagen for reservationen.

Alle angivne hotelpriser og procenter er rundet op eller ned til det nærmeste heltal.

Yderligere oplysninger tilføjes i løbet af de næste par uger, så vend endelig tilbage til hjemmesiden for at se flere data og få indblik i andre emner.

Du kan se rapporter i andre valutaer og på andre sprog via landemenuen øverst på siden eller ved at kontakte os. Deltag i samtalen på Twitter med #HotelExperts.

Forældet browser — Opdater venligst din browser, så du kan se siden korrekt.