Om

Hotels.com, L.P. driver Hotels.com™, der er en førende reservationshjemmeside, som tilbyder hundredtusindvis af hoteller i hele verden. På Hotels.com kan du finde alt fra internationale hotelkæder og resorter med alt inklusive til lokale favoritter og B&B’er, og du får desuden alle de oplysninger, du har brug for med henblik på at reservere det perfekte hotelophold.

Vælg sprog
Hotels.com Hotel Price Index™ 2015
  • Introduction

Redigeret den 25. februar 2016

Eftersom Hotels.com™ fejrer sit femogtyvende år, vil vi gerne benytte lejligheden til at takke vores millioner af kunder for at inspirere og udfordre os til at blive ved med at udvikle os og aldrig lade os nøje. Vi befinder os på forreste række i en spændende industri, der bliver ved med at vokse, udvikle sig og innovere. Denne udgave af vores Hotel Price Index™ viser nogle af de trends, ændringer og overraskelser, der gør, at vi altid er på udkig efter vores næste rejsemål.

Selvom den nuværende verdensøkonomi, vejrfænomener og tragiske internationale hændelser burde medføre færre indenrigs- og udenrigsrejser, forblev antallet af rejser til populære globale destinationer højt. Europæerne og latinamerikanerne brugte f.eks. flere penge på at rejse til populære byer i Florida, såsom Orlando og Lake Buena Vista, mens nordamerikanerne brugte mere af deres rejsebudget på ture til Kina og Irland.

Ligesom vejret var valutakurserne uforudsigelige og til tider tumultagtige. Den amerikanske dollar steg i værdi i 2015 i forhold til andre store verdensvalutaer, hvilket gjorde det muligt for amerikanske udenrigsrejsende at bruge mere tid og flere penge på deres destinationer. Selvom andre valutaer faldt i værdi og gjorde internationale udenrigsrejser en del dyrere, så vi overordnet endnu et rekordår inden for globale rejser i 2015.

Vi så adskillige vigtige trends, som blev ved med at sætte skub i markedet, skabe nye muligheder og ændre landskabet:

  • Rejsende havde flere valgmuligheder end nogensinde før, når det kom til hvordan, hvornår og hvor de kunne rejse hen, samt hvordan de betalte for deres rejser. Gode eksempler på dette er steder såsom Cuba, der blev åbnet op for amerikanske rejsende, og Apple Pay, som opnåede en plads blandt online betalingsmuligheder.
  • Generation Y indtog fortsat en stor del af rejsemarkedet og var desuden med til at give inspiration til funktioner såsom individualisering, teknologi, gennemsigtighed i forhold til at opholde sig i private hjem og i særdeleshed integrationen med de sociale medier gennem alle faser af rejsen.
  • Løsnede visumrestriktioner kombineret med attraktive valutakurser i mange populære lande gjorde udenlandsrejser nemmere og mere tilgængelige end nogensinde før.
  • Mobiltrafikken og antallet af reservationer foretaget via mobilen er fortsat i stigning og udgjorde i visse områder over halvdelen af den samlede volumen.
  • Kultur- og sportsevents inspirerede os til at rejse mere end nogensinde, og vi stræber tydeligvis stadig efter selv at tage del i aktiviteterne, i stedet for blot at se passivt til foran fjernsynet eller mobilen.

For at citere en af mine yndlingsserier på amerikansk TV, “Friday Night Lights”, er det det perfekte tidspunkt at forlade sidelinjen, tage del i udviklingen – og rejse!

Johan Svanstrom

President, Hotels.com

Forældet browser — Opdater venligst din browser, så du kan se siden korrekt.