Om

Hotels.com, L.P. driver Hotels.com™, der er en førende reservationshjemmeside, som tilbyder hundredtusindvis af hoteller i hele verden. På Hotels.com kan du finde alt fra internationale hotelkæder og resorter med alt inklusive til lokale favoritter og B&B’er, og du får desuden alle de oplysninger, du har brug for med henblik på at reservere det perfekte hotelophold.

Vælg sprog
Hotels.com Hotel Price Index™ 2015
 • Hotel Price Index rundt om i verden

Hotel Price Index fra Hotels.com blev angivet til 100 i 2004. Ved at repræsentere hotelprisændringer i et indeks vises bevægelserne i de faktiske prisvariationer, som rejsende betaler pr. overnatning, uden at valutakursbevægelser forvrænger billedet. Nedenfor vises bevægelser i indekset på globalt og regionalt plan. Du kan finde flere oplysninger om hotelpriser i 2015 på individuelle destinationer og årsagerne til ændringerne i de relaterede indlæg nedenfor eller via menuen.

Let global stigning

 • Den gode nyhed for forbrugerne er, at det globale indeks kun steg med 1 % i 2015 i forhold til 2014 til 114 point.
 • Det var på sit højeste niveau på 117 i 2007, året før den globale finanskrise, så det er ved at udligne forskellen.
 • Blandt de enkelte verdensdele var Nordamerika den eneste med en stigning. Caribien og Europa og Mellemøsten viste ingen stigning, mens Stillehavsområdet, Latinamerika og især Asien oplevede et fald.
Josh Belkin, vicedirektør og daglig leder for Hotels.com-brandet i Nordamerika

Nordamerika satte ny rekord

 • Nordamerika, der var drivkraften bag den globale stigning, var den eneste region med en stigning i indekset i 2015 med 3 % til 119.
 • Selv om det er steget hvert år siden 2010 har det nordamerikanske indeks først nu slået rekorden på 117 fra 2007.

 

“Et fortsat behov for hotelovernatninger i populære nordamerikanske byer, både fra nationale og internationale rejsende, kombineret med en stærk dollar har bidraget til denne rekordvækst.” – Josh Belkin, vicedirektør og daglig leder for Hotels.com-brandet i Nordamerika

Ingen vækst i Caribien

 • Det caribiske indeks registrerede ingen vækst i 2015.
 • På trods af det forblev det langt foran de andre regioner på 137.
 • Caribbean
Isabelle Pinson, vicedirektør for Hotels.com-brandet i Europa og Mellemøsten

Ingen bevægelser for Europa og Mellemøsten

 • Der blev også registreret nulvækst i Europa og Mellemøsten.
 • Indekset holdt sig roligt på 2014-niveauet på 108, otte point under rekorden på 116 fra 2007.

 

“Indekset for Europa og Mellemøsten holdt sig roligt i 2015 og repræsenterer stadig god værdi sammenlignet med de stigninger, der er registreret i andre regioner.” – Isabelle Pinson, vicedirektør for Hotels.com-brandet i Europa og Mellemøsten

Let fald i Stillehavsområdet

 • HPI for Stillehavsområdet oplevede et let fald på 1 %, så det nu er på 122.
 • Det er det samme niveau som i 2013 og markerer det første årlige fald siden 2009.
Carolina Piber, direktør og daglig leder for Hotels.com-brandet i Latinamerika

Fald også i Latinamerika

 • Et fald på 2 % har sat det latinamerikanske indeks til 128.
 • Det forbliver dog det andet højeste regionale indeks, lige efter Caribien.

 

“Mens rejsende drog fordel af udbredte valutaudsving i regionen, medførte det også en øget efterspørgsel på mexicanske resortområder og andre populære latinamerikanske destinationer. Dette førte til et lille fald i det daglige prisniveau og indekset forblev på et relativt højt niveau.” – Carolina Piber, direktør og daglig leder for Hotels.com-brandet i Latinamerika

Abhiram Chowdhry, vicedirektør for Hotels.com-brandet i Asien og Stillehavsområdet

Asien har den bedste værdi

 • Overordnet faldt de betalte hotelpriser i Asien med 5 % i 2015 i forhold til 2014, hvilket er det største fald blandt alle regionerne.
 • Dette bringer det asiatiske indeks ned på 99, og det er den første gang, at regionen er kommet under udgangspunktet fra 2004.

 

“De seneste tal fra den asiatiske version af HPI viser, at dette måske er det bedste tidspunkt at være rejsende i Asien og Stillehavsområdet på. Væksten i nye hoteller og de aktuelle prisniveauer repræsenterer stor værdi for rejsende, uanset om man er fra Asien, eller om man er tilrejsende. “Abhiram Chowdhry, vicedirektør for Hotels.com-brandet i Asien og Stillehavsområdet

Forældet browser — Opdater venligst din browser, så du kan se siden korrekt.