Om

Hotels.com, L.P. driver Hotels.com™, der er en førende reservationshjemmeside, som tilbyder hundredtusindvis af hoteller i hele verden. På Hotels.com kan du finde alt fra internationale hotelkæder og resorter med alt inklusive til lokale favoritter og B&B’er, og du får desuden alle de oplysninger, du har brug for med henblik på at reservere det perfekte hotelophold.

Vælg sprog
Hotels.com Hotel Price Index™ 2015
  • Danmark summer

ø
Steget
Uændret
Faldet

Download listen med analyserede byer

Gennemsnitlige hotelpriser pr. overnatning på populære destinationer i Danmark i 2015
download

Her finder du den gennemsnitlige betaling pr. hotelovernatning på de mest populære destinationer i Danmark for alle rejsende, internationale og nationale, i 2015 konverteret til danske kroner på dagen for reservation.

På grund af den svækkede danske krone er det ikke overraskende, at antallet af hotelovernatninger i landet steg med 8 procent, da danskerne skulle betale mere for at rejse til udlandet, og internationale turister oplevede, at deres budget rakte lidt længere i Danmark. Det fik den samlede gennemsnitlige betaling i hele landet til at stige med 3 procent.

Antallet af overnatninger fra de yderst vigtige tyske, norske, hollandske og engelske markeder steg, mens Sverige udviste et mindre fald. Danskernes egne overnatninger steg med 10 procent. Den stærkere dollar opmuntrede også flere amerikanere til at besøge landet.

Der var blandede resultater blandt de mest populære destinationer med en decideret 50:50 fordeling mellem dem, der steg, og dem, der faldt. Fredericia førte an med det største procentvise fald, og byen var også destinationen med den laveste gennemsnitlige betaling på listen, mens faldet på andre populære destinationer kun var svagt.

I den modsatte ende var Gentofte, der oplevede den eneste tocifrede procentvise stigning, efterfulgt af Vejle, København og Helsingør.

Billund var den destination blandt disse 16, hvor rejsende betalte mest for deres hotelophold.

 

Gennemsnitlig betaling pr. overnatning for alle rejsende i Danmark, både nationale og internationale, i 2015 sammenlignet med 2014

Destination 2015 2014 Ændring i %
Billund 1,322 1,312 1%
København 1,100 1,039 6%
Gentofte 1,046 939 11%
Vejle 936 871 8%
Helsingør 884 837 6%
Fredericia 725 765 -5%

Forældet browser — Opdater venligst din browser, så du kan se siden korrekt.