Om

Hotels.com, L.P. driver Hotels.com™, der er en førende reservationshjemmeside, som tilbyder hundredtusindvis af hoteller i hele verden. På Hotels.com kan du finde alt fra internationale hotelkæder og resorter med alt inklusive til lokale favoritter og B&B’er, og du får desuden alle de oplysninger, du har brug for med henblik på at reservere det perfekte hotelophold.

Vælg sprog
Hotels.com Hotel Price Index™ 2015
  • Byer til 1.000 DKK pr. nat eller mindre

ø
5*
4*
3*
2*
1*

Download den komplette liste over de analyserede byer.

Det antal stjerner, danske rejsende fik adgang til for et gennemsnit på 1.000 DKK pr. nat eller mindre i verdens 30 mest populære destinationer i 2015
download Excel-fil

Hoteller med det samme antal stjerner deler mange af de samme kendetegn, men prisleje er ikke nødvendigvis et af dem. Her kan du se det gennemsnitlige antal stjerner, som 1.000 DKK eller mindre kunne have købt i 2015 i populære destinationer verden over. Tallene er baseret på, hvad danske rejsende betalte gennem året. Det er for at hjælpe de danske rejsende med at få mest muligt ud af deres budget, så de kan tage en velovervejet beslutning om hvor, de skal overnatte.

Riga, Latvia

5-stjernede vindere

I luksuskategorien var der i 2015 seks populære destinationer, hvor det var muligt at få 5-stjernede overnatningssteder  til 1.000 DKK pr. nat eller mindre. Nogle af destinationerne, f.eks. Kraków, Riga og Warszawa, var i kort og praktisk afstand fra Danmark, mens andre – Hanoi og Kuala Lumpur i Asien – selvsagt var noget længere væk.

Sapa, Vietnam

Et større udvalg af 4-stjernede hoteller

I den 4-stjernede kategori var udvalget noget større, idet 36 internationale og lokale favoritter i Europa, Asien, Nordafrika og USA figurerede i analysen.

I det europæiske udvalg var Tenerife og Fuengirola på listen over spanske solskinsdestinationer, mens Budapest og Prag kunne byde på en budgetvenlig storbyferie. Middelfart og Odense var de to danske byer, der kunne tilbyde en hyggelig familieferie. I Asien figurerede Thailand et hav af gange, mens Kina og Vietnam også var interessante bud. Den eneste USA-destination var Las Vegas, mens Marrakech i Marokko fuldendte den pudsige blanding af nationer.

Copenhaguen, Danmark

Et større udvalg af 3-stjernede hoteller

Den 3-stjernede kategori indeholdt også et stort udvalg af destinationer. Århus, København, Oslo, Stockholm og Göteborg var f.eks. iblandt. Flyd på kanalerne i Venedig, mærk suset i Orlandos forlystelser eller nyd en verdensklasseopera i Sydney – valget er op til dig!

Los Angeles, California

Berømte steder i den 2-stjernede kategori

Blandt de otte destinationer i denne kategori figurerede hele 6 amerikanske byer: Los Angeles og San Diego på vestkysten, Chicago i Midtvesten og Miami, Orlando og  Washington D.C. på østkysten. De fik i øvrigt selskab af destinationerne Billund og London.

San Francisco, California

1-stjernede vidundere

I New York og San Fransisco var det imidlertid kun muligt at bo i 1-stjernet indkvartering for 1.000 DKK eller mindre pr. nat.

  • Phuket, Thailand
Det antal stjerner, danske rejsende fik adgang til for et gennemsnit på 1.000 DKK pr. nat eller mindre i udvalgte byer i 2015
By Land 1.000 DKK
Riga Letland 5
Budapest Ungarn 4
Las Vegas USA 4
Phuket Thailand 4
København Danmark 3
Orlando USA 3
Sydney Australien 3
London Storbritannien 2
Miami USA 2
New York USA 1
Forældet browser — Opdater venligst din browser, så du kan se siden korrekt.