Om

Hotels.com, L.P. driver Hotels.com™, der er en førende reservationshjemmeside, som tilbyder hundredtusindvis af hoteller i hele verden. På Hotels.com kan du finde alt fra internationale hotelkæder og resorter med alt inklusive til lokale favoritter og B&B’er, og du får desuden alle de oplysninger, du har brug for med henblik på at reservere det perfekte hotelophold.

Vælg sprog
Hotels.com Hotel Price Index™ 2015
  • About

Virksomheden startede som en telefontjeneste i 1991, og den første hjemmeside blev lanceret i USA i 2002 med den første internationale version i Storbritannien året efter, og Danmark kom til i 2003. Der er nu mere end 85 Hotels.com-hjemmesider verden over i Europa, Nordamerika, Latinamerika, Asien/Stillehavsområdet, Mellemøsten og Sydafrika, hvoraf størstedelen er oversat til de lokale sprog. Der er mere end 20 mio. bekræftede gæsteanmeldelser på hjemmesiden fra brugere, som rent faktisk har overnattet på hotellerne, for at sikre, at kunderne kan foretage et oplyst valg om reservation.

Gennem det brancheførende loyalitetsprogram Hotels.com™ Rewards, der er tilgængeligt på alle markeder, kan kunder optjene en bonusovernatning* for hver 10 fuldførte overnatninger i henhold til vilkårene og betingelserne for Hotels.com™ Rewards. Der kan optjenes bonus på mere end 235.000 hoteller, og den kan indløses på mere end 150.000 uden begrænsninger og datoer, hvor tilbuddet ikke gælder. Den seneste nyhed er lanceringen af hemmelige priser, som tilbyder tusindvis af særligt forhandlede priser og tilbud kun for abonnenter, så programmedlemmer, mobilappbrugere og e-mailabonnenter får endnu større besparelser. Se vilkår og betingelser.

Under Prisgaranti vil Hotels.com refundere forskellen, hvis en kunde finder en lavere pris på et forudbetalt hotel, i henhold til vilkår og betingelser.

De rejsende kan reservere online eller ved at kontakte et af de flersprogede callcentre. En række særlige apps til mobiltelefoner og tablets kan også downloades på http://da.hotels.com/page/app, hvorved kunder kan reservere på farten med adgang til 20.000 sidste øjeblik-tilbud.

Hotels.com, L.P. er del af Expedia, Inc., der er en af verdens førende rejsevirksomheder med en omfattende portefølje, der omfatter nogle af de bedst kendte, universelle varemærker. Følg Hotels.com på Facebook, Twitter, YouTube, Google+ og Instagram.

© 2016 Hotels.com, L.P. Hotels.com, Det oplagte valg, Hotel Price Index, HPI, Hotels.com Rewards og Hotels.com-logoet er enten registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Hotels.com, LP i USA og/eller andre lande. Alle andre varemærker tilhører deres respektive ejere.

*Bonusovernatning inkluderer ikke skatter og gebyrer.

 

Forældet browser — Opdater venligst din browser, så du kan se siden korrekt.